Ydelser og priser


- F Ø D S E L S F O L Ø B -


PREMIUM  Fødselsforløb 

- Forventningssamtale

- Planlægnings møde a´ 1,5 times varighed 

- 2 x fødselsforberedelse fødslens faser, tilbud, indgreb osv. - rebozo (fuldpakke) - Meyermetoden (smerteteori og tryk) á 3 timers varighed. 

- Ammeforberedelse og fødselssnak á 1,5 timers varighed.

- Øvelser og personlig fødeberedelse á 3 timers varighed.

- 2x Modning når du når omkring termin modner vi forholdene med rebozo, meyermetoden, massage og akupressur. á 1,5 - 2 timers varighed

- Åben kontakt døgnet rundt fra uge 38. på kald. Til du har født.

Fuld tilstedeværelse under fødslen, hele fødslen, Jeg kommer ud til jer når i har behov for jeg kommer. Jeg går først når i har jeres barn i armene, og har fået amningen etableret.

 - 2x Barsels / Ammebesøg. Det første besøg foregår inden for 2 - 4 døgn efter fødsel. Vi snakker fødslen igennem, og jeg vil hjælpe jer med at komme godt fra start med amning, og trivsel i familien. Vi lander mor enten med Meyermetoden eller med Massage. á 1,5 - 2 timers varighed ialt.


Jeg anbefaler dette forløb, da vi kan nå at komme i dybden på hvem du og i er, hvad i ønsker og hvordan jeg bedst kan hjælpe til jeres fødsel. Det kræver en masse arbejde at spore sig ind på netop jer, og få hoved og kroppen med. Jeg er jeres advokat, og vil så vidt det er muligt hjælpe jer med at skærme jeres fødsel så din krop kan føde optimalt. 


Er du i tvivl? Book et gratis uforpligtende forventningssamtale, så kan du se om vi matcher, og hvad jeg kan tilbyde dig og din eventuelle partner.

12.500,-

Inkl. moms

BASIS Fødselsforløb

- Forventningssamtale

- Planlægnings møde a´ 1,5 times varighed

- 1 x fødselsforberedelse fødslens faser, tilbud, indgreb osv. á 2 timers varighed.

- Ammeforberedelse og fødselssnak á 1,5 timers varighed.

- Åben kontakt døgnet rundt fra uge 38. på kald. Til du har født.

- Fuld tilstedeværelse under fødslen, hele fødslen, Jeg kommer ud til jer når i har behov for jeg kommer. Jeg går først når i har jeres barn i armene, og har fået amningen etableret.

- 1x Barsels / Ammebesøg. Det første besøg foregår inden for 2 - 4 døgn efter fødsel. Vi snakker fødslen igennem, og jeg vil hjælpe jer med at komme godt fra start med amning, og trivsel i familien. Vi lander mor enten med Meyermetoden eller med Massage. á 1,5 - 2 timers varighed ialt.


Er du i tvivl? Book et gratis uforpligtende forventningssamtale, så kan du se om vi matcher, og hvad jeg kan tilbyde dig og din eventuelle partner.

8000,-

Inkl. moms

Forventningssamtale til fødselsforløb// Match meet 


Hvad har du brug for i din graviditet, fødsel og efterfødsel? Hvordan kan vi sammensætte et forløb til lige netop dig? Hvordan er kemien, og hinandens forventninger? Book dette møde, og jeg kommer til en uforpligtende snak om mulighederne for mine ydelser og forløb.


Á 1 times varighed i jeres hjem. 

0,-

Efterfødsels hjælp - Post Partum pakke

4995,-

Inkl. moms

- A N D R E  Y D E L S E R -

Fødselsforberedelse (3 moduler)

De tre sessions består af:

1. Besøg:

Helt faktuel gennemgang af slutningen af graviditeten, fødslens faser, hyppige udfordringer, indgreb og tilbud. alt det, det offentlige tilbyder. medicinsk smertelindring.

2. Besøg:

Vi fortsætter i smertelindring, nu naturlig smertelindring, hvad kan i selv gøre? Vi skal igennem vejrtrækningen, vi skal igennem rebozo øvelser og den smerteteori Meyermetoden bygger på. Og herefter kommer vi godt rundt om Meyermetoden, med tryk, smertestigen osv.

3. Besøg:

På det sidste besøg, opsamler vi hvad vi har talt om, op afrunder. Vi går herefter ind i den mere personlige fødsel. Vi skal herefter finde ud af hvad du/i har brug for, ønsker, valg og håb for fødslen. vi taler også om hvad der kan trigge dig, hvad du selv tænker der er behov for vi kommer ind på. Vi taler om partners rolle og din mestring. herefter Ammeforberedelse hvis i ønsker (extra tilkøb 450kr.)

2500,-

Inkl. moms

Ammevejledning

Få hjælp til amme etableringen, og de mange problematikker der kan medfølge, få de bedste råd ud fra den nyeste evidens. Lær forskellige ammestillinger, teknikker og bliv klædt godt på til forløbet. Indeholder også opfølgningsmail, og korrespondence på enten mail eller sms i 2 uger.


Varighed á 2- 3 timer i jeres hjem. 

1700,-

Inkl. moms

Virtuel ammevejledning

Enten via zoom eller telefon. Vi taler alle ting igennem som en helt normal ammevejledning, bare online. hertil hører 2 opkald, opfølgning, og sms/mail i to uger.


 Varighed pr. opkald 1 time.

850,-

Inkl. moms

Gravid massage

Massage til din trætte og udmattede krop. Måske du har ondt i lænd, bækken, fødder eller nakke. Helkrops massage hvor vi kommer rundt i hele kroppen. Invester i dig selv og din velvære, nyd den helt afspændte tilstand efter en dejlig omsorgsfuld massage. Kan kombineres med modning og rebozo. vi finder den rigtige pris til dig. 

Varighed á 60 min.

795,-

Inkl. moms

Vendingsforsøg af baby i UK (underkropsstilling)

- Vendningsstimuling med rebozo.- 

Vender din baby med hoved opad? og nærmer fødslen sig? Er du før uge 34, kan du bruge rebozo massage, herefter er det dette vendingsforsøg. Vi laver rebozo i forskellige variationer af forskellige positioner. Vi holder pauser indimellem hvor du får pusten og et glas vand. Jeg mærker undervejs, hvordan dit barn ligger i maven, og beslutter derefter hvilke øvelser vi laver. Der er ikke noget fast program, da det omhandler hvordan dit barn ligger i maven .


Varighed 1,5 - 2 timer, i jeres hjem.

1250,-

Inkl. moms

Rebozo massage  

Læs om rebozo her.

Få en lækker rebozo behandling til din gravide krop for at løsne op i spændinger i bl.a. lænd og ryg. Jeg hjælper også dit barn med at ligge sig godt til rette i dit bækken.

Du behøver ikke være gravid for at få rebozo. Hvis du har muskelsmerter i bl.a. lænd, ryg, nakke eller andre steder i kroppen, eller lider af forstoppelse.


Á 60 min. varighed i jeres hjem.

795,-
Inkl. moms

Fødselsmodning

 Til dig der er 37 + uger, der ønsker at modne de naturlige processer i kroppen optil fødsel. Består af rebozo, Akupressur og massage. Vi starter med samtale om hvad der fylder. Herefter mærker jeg på din mave for position og masseres herefter.  Efter vil vi i gang med rebozo så massage og slutte med akupressur. Det største formål er at fremme oxytocin, da det er hormonet der er med til at starte din fødsel. Så vi vil gerne have dæmpet lys, musik og rolig stemning, da det er hormonfremmende.


Á 90 min. varighed i jeres hjem.

875,-

Inkl. moms

Bearbejdelse af forrige forløb - Samtale

Samtale omkring et forrige forløb. Kom i svært fra start og har behov for bearbejdelse og en ny plan for næste forløb, Om det er fødsel, amning eller de første dage,  uanset, snakker vi igennem og jeg giver dig og en eventuel partner værktøjer og plan for den næste tid. 


Á 2 times varighed i jeres hjem.

1250,-

Inkl. moms

Gavekort

Mangler du den perfekte gave til din datter, svigerinde, søster, kone, veninde, kæreste eller mor? Køb et gavekort til massage, rebozo, fødselsforløb, efterfødselsbesøg, forventningssamtale eller andet. Bestiles i online booking vindue.

ValgfritKontakt mig for evt. afdragsordning. Jeg ønsker ikke, at økonomien skal gøre, at du ikke har råd til, hvad din krop har brug for. Kontakt mig, så finder vi en løsning, der passer ind i jeres økonomi.

Betaling ved kørsel kan forekomme hvis køreturen er længere end 30 km. fra min hjemmeaddresse.


Ved udeblivelse, kræves det fulde beløb for behandlingen.

Jeg kører ud til dig. Så er du tryg i eget hjem.