Om kvinden bag

Herunder har jeg gravet lidt frem om mig selv, og min motivation for at arbejde med gravide og nye familier.

Laura Karlsson er uddannet Social- og Sundhedsassistent fra Diakonissestiftelsen på Frederiksberg fra 2017. og har siden da arbejdet på Rigshospitalets fødegang. 

Efter fødslen af min datter, fandt jeg ud af jeg ville arbejde med gravide. Knapt et år efter, startede jeg op i det små, med hjemmeside og instagram. Det voksede dog hurtigt da jeg tog rebozo kursus, herefter ammevejledning og så fødselsterapeut uddanelsen. Jeg endte med det år at tage Meyermetoden og året efter tog jeg et kursus mere for at få mere kød på til mine fødselsforberedelser. Jeg tog derefter babysigning, gravidmassage og nu akupunktur til behandling af gravide. Jeg elsker at kunne komme hele vejen rundt. Jeg føler stor passion for kontinuitet og derfor elsker jeg, at jeg kan kvalificere mig til at være hele pakken for mine klienter. 

Jeg arbejder nu fuldtid med min hjertebiks, hvor jeg tilbyder en masse forskelligt til gravide, fødende og nye familier. Om det er modning eller babytegn&rytmik, så se mere om mine ydelser og priser her

Faglige erfaringer:

- Behandling af gravide og fødende med akupunktur, zoneterapi og moxa - Lynge akupunktur 2022

- Gravid massør - Massørteamet 2021

- Meyermetoden - Meyermetoden - Heidi Meyer Valentin 2021

- Babysigning instruktør - Babysigning 2021

- Meyermetoden - Meyermetoden - Heidi Meyer Valentin 2020

- Fødselsterapeut uddannelse - Fødselsterapeuten  2020

- Basis ammeuddanelse - Elisa luna og Astrid Givart -2020

- Rebozo kursus - Martha Orbis - 2019 

-Sosu-assistent - Diakonissestiftelsen - 2017

- Arbejdet på - Rigshospitalets fødegang - 2017

Præsentation

Min navn er Laura Karlsson.

Jeg er autoriseret Social- og Sundheds Assistent fra Diakonissestiftelsen på Frederiksberg.

Jeg bor i Køge på et dejligt landsted i familie kollektiv, på en trelænget gård med min familie i husene ved siden af.

Jeg har en datter på knap 3 år og min søn på 8 mnd., Sammen med min kæreste gennem 10 år.

Jeg har altid været fascineret af den gravide krop, og det psykiske der følger med, når man venter sig, og forløbet der følger.

Jeg har arbejdet på fødegangen på Rigshospitalet, og deltaget ved ca. 100-120 forskellige fødsler, og kunne tydeligt se at mange af de skønne par vi havde til fødsel, kunne havde brugt hjælp til at genvinde tryghed, ro, naturlighed og følelsen af egen kontrol. 

Englemor

Før jeg var gravid med min datter, var jeg gravid med en lille søn. Mit vand gik dog spontant efter en lang periode med dårlig nakkefoldsscanning, svær kønsscanning, hvor der blev konstateret at noget var galt. Vi fik lavet en fostervandsprøve i 17. uge, men vandet gik ugen efter. Da jeg kom ind kunne de ikke finde hjertelyden. Han var død. Herefter blev alvorligt syg, da der spredte sig infektion i hele min livmoder.. Det skete i 18. uge, jeg har derfor været igennem en rigtig svær graviditet, både fysisk og psykisk. Jeg har været igennem det at miste mit ufødte barn, for derefter at føde ham. Det var hårdt. Mega hårdt. Og knusende uvirkeligt. Men det har også gjort mig klogere på mig selv og hvad jeg vil. Det giver en masse livserfaring, når man mister. 

Læs mere om det her.

Mor på jord

Men jeg har også været en rigtig dejlig graviditet igennem, med min datter og søn. Hvor der ingen komplikationer var, men hvor den psykiske del var hård, pga. det tidligere forløb. Jeg har derfor haft mange tanker, og bekymringer, som jeg kan vejlede og hjælpe netop dig med.

Jeg har gennem min graviditet med min datter og søn derfor haft behovet for en privat jordemoder, og doula ved den seneste, som kom i hjemmet, en beslutning jeg er ovenud lykkelig for. Det gjorde at når angsten tog over, for fornuften, havde jeg en der holde mig i hånden udover min kæreste. Det var en beslutning jeg til enhver tid ville træffe igen. Derfor mærkede jeg selv behovet for ekstra tilstedeværende, tid og tryghed ved min graviditet.Virker det genkendeligt? så husk, at jeg kun er en mail, sms, eller booking væk.

Du kan kontakte mig her.