Udtalelser

Chrystal

Gravidmassage

To gange har jeg haft gavn af graviditets massage af Laura. Graviditeten er hård mod min ryg, som oftest gør ondt, når jeg bevæger mig rundt, men efter at Laura har været forbi, er jeg både fuldkommen afslappet og smertefri! Med sin hjemmelavet, velduftende olie massere hun hele kroppen fra top til tå, så man er efterladt i et stadie af dyb velvære og ro. Det er som at vågne fra en lang lur, hvor hele kroppen er fuldkommen afslappet, hvilket kan være svært normalt at opnå som højgravid. 

Jeg kan helt klart anbefale at booke en massage! Både ens krop og sind vil være taknemmelig for forkælelsen.

Melissa

Gravidmassage

Jeg har indtil i nat, intet mærket til min uro i benene. Så skønt med så mange dage med en god søvn.

Glæder mig til næste behandling!

Sarah

Gravidmassage

Jeg har nu fået 2 gange gravid massage af Laura. Og jeg har ikke fortrudt.. Laura er meget behagelig og professionel og jeg nød hendes skønne behandlinger.. 

Jeg kan helt klart anbefale hende, hvis man har en træt gravid krop.

Alle pengene værd

Marie

Gravidmassage

Jeg kan klart anbefale Din fødselsterapeut. Laura er professionel og samtidig personligt engageret i sine klienter. Efter hver graviditetsmassage har jeg følt mig lettere og kroppen har fået ny energi. 

Jeg glæder mig til at få Laura ud til ammevejledning, da jeg føler mig i de bedste og kompetente hænder hos hende.

Nadia

Rebozo til gravid

Vil helt klart anbefale 'din fødselsterapeut' - man bliver taget varmt imod, får en hyggelig snak om graviditeten og finder ud af sammen hvad man evt kan gøre for mindske eventuelle smerter eller gener. Eller blot forbygge. Jeg prøvede rebozo for første gang og det er behageligt og dejligt for mave og lænd- samtidig fik jeg lidt nakke massage, hvilket var helt vildt skønt og befriende. Glæder mig til flere sessioner 

Anja

Rebozo til gravid

Laura var hjemme hos mig af to omgange for at give mig fødselsmodnende rebozo. Det var super rart, og Laura er virkelig sød og nem at snakke med. Jeg er helt sikker på, at det var hendes behandlinger, der fik lille Otto helt ned og lægge sig rigtigt i bækkenet, så jeg fik en naturlig, omend lang og hård, fødsel - fremfor kejsersnit som første gang, da storesøster aldrig lagde sig rigtig fast.
Jeg vil helt sikkert anbefale Laura. Skøn behandling, skøn kvinde!

Stella

Rebozo til gravid

Behagelig samtale til at starte med, hvor man føler sig lyttet til, tryg og i fokus. Behandlingen var virkelig behagelig og aflastende for kroppen - lige hvad jeg trængte til! Håber på at kunne nå nogle flere sessioner inden min termin om 5 dage - og at vi kan nå at få lillebror helt ned i bækkenet!
Vil klart anbefale din fødselsterapeut til andre!

Merete

Rebozo mod iskiassmerter

Jeg har fået rebozo af Laura, fordi jeg var vældig påvirket af min iskiasnerve og havde været det over en måned. Efter en utrolig behagelig behandling, hvor den første lindring kom umiddelbart, er jeg nu 8 dage efter helt smertefri.
Lauras tillidsvækkende og rolige væsen, gør at man slapper af og føler sig helt tryg.
Jeg kan på det varmeste anbefale Laura, også til os meget voksne mennesker.

Sissel

Ammevejledning

Jeg fik besøg af Laura da min søn var 3 uger. Amningen foreløb ok, jeg blev dog ved med at få små revner og ville derfor gerne have vejledning til bedre teknik. Laura er meget nærværende og kom med gode råd til andre stillinger og små ændringer til teknikken. Derudover fik jeg mere viden omkring amning En rigtig god investering for et forhåbentlig langt ammeforløb.

Sarah

Ammevejledning

Laura har været en rigtig god støtte i vores ammeforløb. Vi var udfordrede af lav mælkeproduktion, sår, revner og svamp i brystet og havde i 5 dage forsøgt os frem efter bedste evne med sparsom hjælp fra hospitalet og sundhedsplejersken, inden vi søgte hjælp hos Laura. Laura spurgte grundigt ind til hele forløbet og sammen lagde vi en plan for hvad vi skulle gøre fremadrettet. I de følgende uger var vi løbende i kontakt via telefon og mail og Laura var desuden på besøg hos os og tjekkede alle ammestillinger igennem, så vi var sikre på at de fungerede optimalt. Vi har haft stor glæde af Lauras store viden og kærlige opbakning. Efter hver samtale / email / besøg var vi efterladt med fornyet ro og optimisme. Vi kan derfor varmt anbefale Laura og ville ønske, at vi havde kontaktet hende meget før.

Karina

Fødselsforberedelse

Fødsels forberedelse hos Laura er helt fantastisk!
Hun var så sød og gennemgå min første fødseljournal med mig og fortælle mig hvorfor det gik som det gjorde. Hun har en enorm forståelse og meget nærværende.
God til at fortælle hvad ens rettigheder er og teknikker for hvad min mand kan gøre under fødslen for at hjælpe mig.
Vil helt klart anbefale hende til alle gravide!

Chrystal

Fødselsforløb

Uundværlig!

Hvis man sidder og overvejer om man har brug for et Premium Fødselsforløb hos Laura, så er svaret ja! Som førstegangsfødende kan det hele være skræmmende og overvældende, men Laura gjorde det hele overskueligt, samt gav en tryghed, der fik fødslen til at gå problemfrit og nemt <3
I forløbet fik vi både ammevejledning og fødselsforberedelse, hvor Laura kom til vores bopæl og snakkede privat med os. Alt den info vi fik af hende, gav os en følelse af parathed til fødslen og et overblik. Under fødslen vidste jeg præcist, hvad der foregik, hvad jeg skulle gøre, samt hvad der skulle ske, så jeg aldrig mistede overblikket eller følte jeg druknede i oplevelsen. Min kæreste havde ro til at være der for mig emotionelt, mens Laura støttede mig i at huske min vejrtrækning, holde mig nede i min krop med akupressur, og hjælpe mig stødt igennem faserne af fødslen. Jeg følte mig fuldkommen tryg i hendes hænder.
Takket været hende gik fødslen så godt, at jordemoderen sagde, man skulle tro jeg havde gjort det før.
Jeg vil anbefale et forløb hos Laura til enhver, der står og skal til at være forældre - også selvom det ikke er første gang man skal føde. Lauras væsen og viden er en gave at have med sig igennem graviditeten og fødslen. Vi planlægger bestemt at skulle have hende med os igen! <3

Annika

Fødselsforløb

Laura er altid nærværende og utrolig faglig kompetent med den sundhedsfaglige viden på plads. Hun er anderkendelse og god til at lytte og til at tilpasse sine behandlinger og forløb til den enkelte klient. Vil til hver en tid anbefale at kontakte Laura som doula

Caroline

Fødselsforløb

Vi var super glade for vores forløb sammen med Laura, og den fantastiske tryghed det gav at have hende med gennem vores graviditet og fødsel. Hele vejen gennem forløbet var hun velforberedt og reflekterende, og sammen kom vi rigtig godt rundt om de ting der lå os på sinde, og Laura var rigtig god til at forklare og uddybe alle de mange muligheder og problemstillinger som man pludselig støder på som gravid. Man kunne altid få hurtigt fat på hende hvis man havde spørgsmål, og generelt havde hun bare en rigtig god udstråling af tryghed. Undervejs igennem fødslen var det utrolig rart at have en med som man vidste "var på ens side" samtidig med at vedkommende kunne forstå/oversætte jordemødrenes fagsprog, og det gav rigtig god mening undervejs i fødslen for os at bruge de teknikker som vi havde øvet inden sammen med Laura. Alt i alt en rigtig god oplevelse og en stor anbefaling herfra.

Mor

Fødselsforløb

I hired Laura as my doula for the birth of my first child. I wanted someone to support me in having a natural birth using natural pain relief techniques. Laura was exactly what I was looking for. She is knowledgeable and has a very caring approach. During the birth she knew exactly how to help me. In addition to the natural pain relief techniques she used, her encouraging and positive attitude made a big difference in my birth experience.

Laura is also reliable, which was very important to me in establishing trust and a comfort level with someone who would be with me during one of the biggest moments of my life. My labor was unexpectedly induced with mere hours notice. I called her in the middle of the night, and she was at the hospital early the next morning when labor began. In the weeks following the birth she texted me often to check in to see how things were going. She provided good advice when I had questions and was always prompt in replying to my messages.

I am so happy that I had Laura as my doula. She was exactly what I needed to help me have a positive birth experience. I would absolutely hire Laura again and recommend her to any of my friends.

Far

Fødselsforløb

Laura was fantastic in providing support to my wife during the birth of our child. She provided physical pain relief to help her have a natural birth, while I provided emotional support. She was caring, positive, and encouraging during the labor. My wife was happy to have her there and I was also glad that she could be there to provide the relief my wife needed during the birth.