dinfødselsterapeu.dk/om-rebozo

Om Rebozo

Rebozo stammer fra Mexico og betyder "sjal". Det er en oldgammel massage teknik, hvor man omsvøber kroppen i et sjal, og i blide bevægelser, og ryk, får kroppen i bevægelse. 

Rebozoteknikken er helt oplagt til den gravide krop. Man kan blandt andetbruge det til at få barnet skruet godt ned i bækkenet. Efter uge 37 kan man bruge det til at fremme fødsel, hvis din krop selv er klar. Man kan også bruge den til at vende babyer med, hvis de ligger i underkropsstilling, og er samarbejdsvillige. Det kan være et godt alternativ til vendningsforsøg, og hvis man ikke har mod på at kaste sig ud i en sædefødsel.

 Det er også en god måde at få løsnet op i den trætte og anspændte krop på. Især i lænden kan man være øm. 

Rebozo er helt uskadeligt, og føler man plukkeveer eller ubehag, ændre man position eller tager en lille pause.

Under behandlingen hos mig, får du nogle øvelser med hjem, som du kan lave med hjælp fra din fødselspartner.

Prisen kan du se her


KLIENT UDTALELSE FRA REBOZO


Laura var hjemme hos mig af to omgange for at give mig fødselsmodnende rebozo. Det var super rart, og Laura er virkelig sød og nem at snakke med. Jeg er helt sikker på, at det var hendes behandlinger, der fik lille Otto helt ned og lægge sig rigtigt i bækkenet, så jeg fik en naturlig, omend lang og hård, fødsel - fremfor kejsersnit som første gang, da storesøster aldrig lagde sig rigtig fast.
Jeg vil helt sikkert anbefale Laura. Skøn behandling, skøn kvinde!

GRAVID DER MODTOG REBOZO I JUNI/2020