Efterfødsels Hjælp

En faglig støtte i hånden og ryggen, i tiden efter jeres barn er født


Vi gennemgår den mest sårbare periode i vored liv, når vi føder. Vi føder vores barn. Og med barnet følger ansvar og bekymringer, som starter allerede inden det lille liv er kommet til verden. Perioden efter fødslen er rent fysiologisk den mest "voldsomme" periode i vores liv, alt vi kender bliver vendt på hoved og vi ved ikke hvordan vi lander i vores moderskab og forældreskab. 


En fødsel trækker lange dybe tråde ind i vores moderskab, og alt der sker ved fødslen, vækker nye sider i os.  

Hvem er der til at gribe os? lande os efter denne oplevelse og sikre at vi kommer igennem med skindet på næsen, og hel ud på den anden side?


En tid vi skal igennem måske kun denne gang, make it count. Presset på vores velfærds samfund

Desværre oplever vi i disse tider et sundheds system der er presset i knæ. Der er fjernet så mange midler så ikke engang kvalitet kan sikres. Det bekymre naturligvis mange og forståeligt. Hvordan kan vi trække ansvaret for vores egen trivsel hjem i egen favn? hvordan kan vi gøre det til så blid en overgang som muligt for os selv.
Amning - Hvor svært kan det være?

Faktisk virkelig svært! De fleste vil i deres ammerejse opleve en eller mange udfordringer med fx. stramt tungebånd, brystbetændelser, utilstrækkelig sutte teknik, sår, revner, smerter, for lidt eller for meget mælk, svamp mm. Og især følelsen af at ingen kan hjælpe, eller forstå hvad du gennemgår. Alle du møder vil have en holdning til at du enten ammer for meget, slet ikke eller at brysterne måske skal hærdes for at kunne. Disclaimer! Det passer ikke, noget af det. Men hvor skal man vide det fra? Og hvordan får vi bygget din grobund solidt og godt med viden var en faglært ammevejleder? Det gør vi ved at du ved jeg findes, og ved at vi ses flere gange efter fødslen (gerne også før) så jeg kan være med på side linjen i jeres amning og følge op på lige netop jeres proplematikker, og forebygge i sådan en grad at i ved hvad der skal se, med den viden i har fået igennem mit forløb, så i kan handle på de udfordringer amningen smider efter jer. Og så er jeg selvfølgelig med inden over igennem hele forløbet .Post Partum Pakken

(Efterfødsels pakken)

Jeg Laura, vil besøge jer få dage efter fødslen, og have kontinuerlige besøg igennem den næste tid for dig og din familie, igenmen faglighed og egne erfaringer som mor, vil jeg være på sidelinjen sammen med jer.

Post Partum pakke

Denne pakke kan købes med eller uden fødselsforløb, og er ment som en kærlig hånd i ryggen på familier der finder ro i kontinuerlig støtte i tiden lige efter fødslen. En session hver 14. dag, i 3 måneder, .6x besøg af 2 timers varighed. Besøgende består bla. af:

Fødselsbearbejdning

Efterfødselsmassage
Kontinuerlig ammevejledning gennem alle besøg
Vejledning og støtte i familie skiftet.

Vi planlægger besøg ud fra jeres families behov sammen.


Hvad vil man investere i et mere sammenhængende efterfødsels forløb?


Pris i alt, inklusiv moms 4995,-