Fødsels- & Ammeforberedelses hold i Køge

Hvad skal der til for at du for den absolut bedste oplevelse med at føde dit barn? Vi skal finde ind til kernen af, hvad du har brug for af støtte, viden og information til trygt at lade dit krop arbejde i fred og føde dit barn. Jeg har valgt at dele min forberedelse op, for at du og din eventuelle fødselspartner føler jer godt rustet, og klar til at arbejde med hinanden og jeres kommende fødsel. Så kan vi arbejde fokuseret med ét emne pr. gang.

For mig er det enormt vigtigt at du/i føler jer hørt, set og forstået. Jeg går meget op i jeres oplevelse og forståelse. Den måde jeg arbejder med klienter bærer præg af en opmærksomhed på diversitet og en umagegøren på kommunikation.


Hvor, hvornår og hvordan?

Jeg guider jer igennem 5 moduler, hvor vi besøger de emner i har brug for viden omkring, til jeres forestående fødsel og 4. trimester.

Små hold af max 4 par mødes en gang i ugen, mandage i Køge C, Vestergade 10. kl 08-9.30


forberedelsen består b.l.a. 
faktuel information og fødslens faser
Tilbud og indgreb
Mestring og ve håndtering
Visualisering og øvelser 
Meyermetoden
Rebozo
Amme forberedelse
forventning til 4. trimester

Tiden efter fødslen med baby

Hands on introduktion til teknikker


Vi har allerede lært så meget. Dejligt at manden også kan være en del af det og samtidig hjælpe igennem graviditet og fødsel.  Glæder mig til næste modul! Du helt fantastisk og enorm god til at lærer fra dig!

Karina og David som modtog første del af fødselsforberedelse i Januar '22


Ny hold start: D. 07/02-22 

D. 7/2 og kører de næste 4 mandage kl. 08-9.30

5. modul er den 3/3 kl. 19-21

Vi mødes igen, når alle 4 babyer er født, hjemme hos en af jer, og får afsluttet forløbet. Der bliver også lavet et Facebook gruppe til jeres hold, hvor jeg også er medlem💞

Det foretrækkes at partner kan deltage 💞

Ønsker du én af de 4 pladser?


Modul 1: Del 1 af den faktuelle fødsel

Helt faktuel gennemgang af slutningen af graviditeten, fødslens faser, hyppige udfordringer, indgreb og tilbud. Alt det, det offentlige tilbyder. medicinsk og naturlig smertelindring.

Vi kommer også omkring hvad veer er, hvornår man skal ringe til sin jordemoder og hvad der sker når i kommer ind til hospitalet eller hvis i skal føde hjemme. Vi fortsætter det vi ikke når, på 2. Modul


Modul 2: Del 2 af den faktuelle fødsel

Helt faktuel gennemgang af slutningen af graviditeten, fødslens faser, hyppige udfordringer, indgreb og tilbud. Alt det, det offentlige tilbyder. medicinsk og naturlig smertelindring.
Vi kommer også omkring hvad veer er, hvornår man skal ringe til sin jordemoder og hvad der sker når i kommer ind til hospitalet eller hvis i skal føde hjemme. Vi fortsætter det vi ikke nåede på modul 1

Modul 3:  Meyermetoden, fødeplaner og øvelser

Vi gennemgår teorien bag metoden, teknikkerne og grundstenene.
Vi skal snakke og øve vejrtrækning, herefter snakker vi om fødeplaner og jeres egne inputs til emner. Vi skal lave nogle øvelser og i får en opgave til næste gang.


Modul 4: Amme forberedelsen.
Vi kommer i dette modul godt omkring i amningen. vi skal bl.a. besøge følgende emner:
- Graviditets stimulering og fødsel
- Den gyldne time
- Den første tid efter fødslen
- De 4 H'er
- Hyppigste udfordringer
- "For meget/ for lidt" mælk' 

Og meget mere. Vi gennemgår alle de spørgsmål i må have.


Modul 5: Den fysiske del af fødslen

Vi skal snakke om alle de ting jeres partner kan føre under fødslen. Vi skal derfor genbesøge Meyermetoden fra sidst, gennemgå rebozo.
Vi øver disse elementer og i får redskaber til hvordan i bedst skaber indhold til de rammer i stilles i, til jeres fødsel.