Fødsels og hjemmefødsels-forberedelse  Køge, Roskilde & omegn

 - Med mig som fødselsterapuet ved din side.- 

Læs om mine fødselsforløb nedenfor.

Fødselsforberedelse:

Hvad skal der til for at du for den absolut bedste oplevelse med at føde dit barn? Vi skal finde ind til kernen af, hvad du har brug for af støtte, viden og information til trygt at lade dit krop arbejde i fred og føde dit barn. Jeg har valgt at dele min forberedelse op, for at du og din eventuelle fødselspartner føler jer godt rustet, og klar til at arbejde med hinanden og jeres kommende fødsel. Så kan vi arbejde fokuseret med ét emne pr. gang.

For mig er det enormt vigtigt at du/i føler jer hørt, set og forstået. Jeg går meget op i jeres oplevelse og forståelse. Den måde jeg arbejder med klienter bærer præg af en opmærksomhed på diversitet og en umagegøren på kommunikation.

Min fødselsforberedelse består af 3 besøg i jeres hjem. Længden af besøgende kan variere en smule. og det sidste besøg afhænger om i vælger ammeforberedelse. Jeg hjælper med fødselsforberedelse i jeres hjem og kan kører ud til det meste af sjælland  heriblandt Køge, Roskilde og omegn.


De tre sessions består af:

1. Besøg:

Helt faktuel gennemgang af slutningen af graviditeten, fødslens faser, hyppige udfordringer, indgreb og tilbud. Alt det, det offentlige tilbyder. medicinsk smertelindring.

2. Besøg

Vi fortsætter i smertelindring, nu naturlig smertelindring, hvad kan i selv gøre? Vi skal igennem vejrtrækningen, vi skal igennem rebozo øvelser og den smerteteori Meyermetoden bygger på. Og herefter kommer vi godt rundt om Meyermetoden, med tryk, smertestigen osv.

3. Besøg:

På det sidste besøg, opsamler vi hvad vi har talt om, op afrunder. Vi går herefter ind i den mere personlige fødsel. Vi skal herefter finde ud af hvad du/i har brug for, ønsker, valg og håb for fødslen. vi taler også om hvad der kan trigge dig, hvad du selv tænker der er behov for vi kommer ind på. Vi taler om partners rolle og din mestring. herefter Ammeforberedelse hvis i ønsker (extra tilkøb 450kr.)Mit motto er altid at hvis vi ikke kender vores muligheder har vi ingen. Ment på den måde, at vi skal kende hvad vi skal igennem, tilbud og muligheder før vi kan beslutte hvad det bedste for os er. 

Ved min fødselsforberedelse tager jeg udgangspunkt i hvad du og din eventuelle partner har brug for at vide. Vi gennemgår det faktuelle faser i en spontan fødsel. Tilbud, indgreb og hyppigste komplikationer. Vi gennemgår smertelindring, ikke-medicinsk og medicinsk. Jeg viser jer hvordan i kan bruge rebozoen til lindring, babys indstilling i bækkenet og til modning. Vi gennemgår den nødvendige bio-psyko-sociale smerteteori der ligger bag Meyermetodens teknik til fødslen. Vi øver den og i får redskaber til hvordan i bedst skaber indhold til de rammer i stilles i, til jeres fødsel. 

Jeg fødselsforbereder jer i jeres eget hjem, og i får alt den viden i skal bruge.

Varihed á 3 besøg med ca. 2 timers session pr. gang.

PRIS 2500,-

( +450 kr. / 30-60 min extra ved køb af ammeforberedelse )


Privat fødselsforløb med mig ved din side

Doula/ fødselsterapuet/ fødselshjælper eller fødepartner, Kært barn har mange navne. igennem min uddannelse som fødsesterapeut er jeg uddannet inden for fødsler, personlighedstrukture, mestring, fødselsforberedelse, akupressur, rebozo, smertelinding og rolle under fødslen og meget mere. 

Min baggrund for dette arbejde med gravide og fødende er en livslang facination og tiltrækning af faget. Et senere arbejde på Rigshospitalets fødegang, som SOSU-assistent, gjorder mig sikker i hvad jeg ville. Men jeg manglede mit relationsarbejde. Det var ikke tilfredsstillende for mig. Jeg manglede det hele menneske bag maven. Som doula får jeg den gave det er at arbejde med nyt liv og bevidsthed. Jeg brænder for jeres oplevelse. Der er så meget potentiale i en fødsel, på både godt og ondt i vores selvudvikling, og vi bygger hele vores moderskab på den følelse og tanker fødslen efterlader.

Jeg tilbyder Fødselsforløb, med mig ved din side. Hele vejen. Det vil sige; At du har mig ved din side i graviditeten, til fødselsforberedelse, behandlinger eller andet. Igennem en masse sessions i graviditeten, lærer vi hinanden godt at kende. Når du rammer terminsperioden, står jeg på kald til dig og din fødsel, fra uge 38+0 til barnet er født. Når din fødsel går i gang, kontakter du mig, og vi aftaler hvad du har brug for af støtte, hvornår jeg skal komme, det afhænger af din mestring, og hvad du selv er komfortabel med. Herefter kommer jeg til dig, hjemme eller på hospitalet og jeg hjælper dig, med din eventuelle partner i veerne, jeg sørger for en masse praktisk, men også naturlig smertelindring, akupressur, rebozo, vejrtrækning og meget mere. Jeg yder sammen med din partner, den støtte du og din krop har brug for. Din partner har en omsorgsrolle og jeg en mere professionel rolle, men på i den modsatte ende af sengen end din jordemoder. Mit arbejde under fødslen er i meget tæt samarbejde med din jordemoder, og vi arbejder begge for et fælles mål, at din oplevelse skal blive så god som muligt. jeg bygger bro med kontinuitet fra jer til det offentlige, på tværs af faggrupper og vagtlag. Når din baby er blevet født, er jeg med jer til barnet har ammet og du er tryg ved amningen, jeg bliver så længe det er nødvendigt. herefter taler vi i telefon/sms dagligt, indtil jeg kommer på 2 efterfødselsbesøg et par dage efter fødslen. Her taler vi fødslen igennem, amning og trivsel hos barn og mor. Der tilbydes også en behandling til mor, efterfødselsmassage, til at lande i sin nye titel. Vi kan herefter planlægge flere besøg hvis behovet er der. Ellers slutter vores rejse her, Efter du er landet trygt og fint i moderskabet med din baby. Er der tilkøbt en Postpartum pakke, fortsætter forløbet i 3 måneder efter fødslen.


Postpartum pakke - Den kontinuerlige pakke til familie skiftet.

Med en blød og varm hånd i ryggen, følges vi af i efterfødslen. Jeg besøger jer 6 gange fordelt over 3 måneder. Hvert besøg a 2 timers varighed. Vi snakker meget om trivsel for jer alle i familien, amning, søvn, fødslen er selvfølgelig et stort emne. Mors ve og vel. i besøgnede vil der bla. indgå:

6 x 2 timers besøg over 3 måneder:

Efterfødselsmassage

Gennemgående ammevejledning og opfølgninger

Fødselssamtaler

Vejledning og støtte 

PRIS: 4500,-Hjemmefødsel

Skal du føde hjemme? Ved hjemmefødsler er jordemoderen som regel alene, eller med en studerende ude. hvorimod på hospitalet er der en ekstra hånd i form af en sosu-assistent. I hjemmet er det dig og din evetuelle partner og jeres jordemoder. En fødsel rider på oxytocin, tryghed, sikkerhed, velvære, kærlighed. For at få det bedste flow i de hormoner er det vigtigt at kroppen og sindet ikke forstyrres. Med mig som doula til din hjemmefødsel, lægger jeg meget vægt på at opretholde din fødebobbel, helt lavpraktisk at jeg gør alt andet så din partner kan fokusere på dig, jeg hjælper og støtter dig i form af smertelindring, vejrtrækning, rebozo, akupressur, Meyermetoden eller andet. Og jeg vil også tage mig at de praktiske ting, såsom at sætte badekar op, tage billeder, hjælpe jordemoderen, sørge for belysning, musik, stemning. En hjemmefødsel har potentiale for at blive helt magisk, vi skal bare have lavet rammerne for jer, så klare kroppen resten

Jeg har assisteret ved over 100 fødsler, jeg har set og oplevet en del ved fødsler, og kan reagere hensigtsmæssigt hvis der skal laves en overflytning. Det er en fordel at din eventuelle partner har en ekstra hånd hvis tingene skal gå stærkt. 

Den eneste fællelsnævner for hele din graviditet og de fagpersoner du møder , er dig. lad mig dele pladsen og oplevelserne med dig. Har du hørt om doulaeffekten? Læs her.

Jeg tilbyder at sammensætte et forløb kun til dig og dine behov, og ellers tilbyder jeg to forløb:

BASIS Fødselsforløb

- Forventningssamtale

- 2 x fødselsforberedelse fødslens faser, tilbud, indgreb osv. - rebozo (lille pakke) - Meyermetoden ( tryk) á 2 timers varighed.

- Ammeforberedelse og fødselssnak á 1,5 timers varighed.

- Øvelser og personlig fødeberedelse á 2 timers varighed.

- Åben kontakt døgnet rundt fra uge 38. på kald. Til du har født.

- Fuld tilstedeværelse under fødslen, hele fødslen, Jeg kommer ud til jer når i har behov for jeg kommer. Jeg går først når i har jeres barn i armene, og har fået amningen etableret.

- 1x Barsels / Ammebesøg. Det første besøg foregår inden for 2 - 4 døgn efter fødsel. Vi snakker fødslen igennem, og jeg vil hjælpe jer med at komme godt fra start med amning, og trivsel i familien. Vi lander mor enten med Meyermetoden eller med Massage. á 1,5 - 2 timers varighed ialt.

Er du i tvivl? Book et gratis uforpligtende forventningssamtale, så kan du se om vi matcher, og hvad jeg kan tilbyde dig og din eventuelle partner.

PREMIUM Fødselsforløb

- Forventningssamtale

- Planlægnings møde a 1,5 times varighed

- 2 x fødselsforberedelse fødslens faser, tilbud, indgreb osv. - rebozo (fuldpakke) - Meyermetoden (smerteteori og tryk) á 3 timers varighed.

- Ammeforberedelse og fødselssnak á 1,5 timers varighed.

- Øvelser og personlig fødeberedelse á 3 timers varighed.

- 2x Modning når du når omkring termin modner vi forholdene med rebozo, meyermetoden, massage og akupressur. á 1,5 - 2 timers varighed

- Åben kontakt døgnet rundt fra uge 38. på kald. Til du har født.

- Fuld tilstedeværelse under fødslen, hele fødslen, Jeg kommer ud til jer når i har behov for jeg kommer. Jeg går først når i har jeres barn i armene, og har fået amningen etableret.

- 2x Barsels / Ammebesøg. Det første besøg foregår inden for 2 - 4 døgn efter fødsel. Vi snakker fødslen igennem, og jeg vil hjælpe jer med at komme godt fra start med amning, og trivsel i familien. Vi lander mor enten med Meyermetoden eller med Massage. á 1,5 - 2 timers varighed ialt.

Jeg anbefaler dette forløb, da vi kan nå at komme i dybden på hvem du og i er, hvad i ønsker og hvordan jeg bedst kan hjælpe til jeres fødsel. Det kræver en masse arbejde at spore sig ind på netop jer, og få hoved og kroppen med. Jeg er jeres advokat, og vil så vidt det er muligt hjælpe jer med at skærme jeres fødsel så din krop kan føde optimalt.- Klientudtalelser fra fødselsforløb - 

I hired Laura as my doula for the birth of my first child. I wanted someone to support me in having a natural birth using natural pain relief techniques. Laura was exactly what I was looking for. She is knowledgeable and has a very caring approach. During the birth she knew exactly how to help me. In addition to the natural pain relief techniques she used, her encouraging and positive attitude made a big difference in my birth experience.

Laura is also reliable, which was very important to me in establishing trust and a comfort level with someone who would be with me during one of the biggest moments of my life. My labor was unexpectedly induced with mere hours notice. I called her in the middle of the night, and she was at the hospital early the next morning when labor began. In the weeks following the birth she texted me often to check in to see how things were going. She provided good advice when I had questions and was always prompt in replying to my messages.

I am so happy that I had Laura as my doula. She was exactly what I needed to help me have a positive birth experience. I would absolutely hire Laura again and recommend her to any of my friends.

MOR FRA ENGELSK FORLØB I JUNI/2021


Laura was fantastic in providing support to my wife during the birth of our child. She provided physical pain relief to help her have a natural birth, while I provided emotional support. She was caring, positive, and encouraging during the labor. My wife was happy to have her there and I was also glad that she could be there to provide the relief my wife needed during the birth.

FAR FRA ENGELK FORLØB JUNI/2021