Virksomheden er lukket.

Info og tilmeldning.

Velkommen til en ny verden af kommunikation med dit barn. Dit barns lyst og trang til at fortælle og kommunikere kommer langt før talens evne, så derfor kan vi med babytegn give et redskab hvorved vi bygger bro mellem at ville fortælle og at kunne. Ved at lære babytegn, som er en slags fagter, understøtter og højner vi den sproglige udvikling og barnets selvværd. Det er faktisk også bevist at vores børn får bedre sprog forståelse og højre IQ.


Jeg er certificeret babytegn instruktør, og laver hold hvor jeg underviser forældre og bedsteforældre og babyer i babytegn og rytmik. Jeg laver også foredrag for institutioner, sundhedsplejersker e.l. for booking af foredrag, ring da til mig. Det gør vi via sang, musik og sjov, da indlæringen forbedres når vi har det sjovt og leger os frem. Herunder har jeg samlet mine hold for jer der har lyst. Jeg glæder mig til at vi ses!  

Skal du med på næste hold?

Skriv dig op på venteliste her 

Anmeldelser af Babytegn&Rytmik

Da min datter og jeg var til baby rytmik der havde vi en fantastisk oplevelse med Laura. Hun har beundringsværdigt overskud og overblik. Man føler sig virkelig set og mødt i hende nærvær! Hendes stemme er så smuk og blid, og fantastisk at hører på! Vi havde en virkelig god oplevelse og jeg vil anbefale hende til alle på min vej!

Christina

Mor til Luna

Jeg har været til babytegn og rytmik hos Laura med min søn, og det har været en skøn oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre mødre og fædre. Laura er god til at møde det enkelte barn i helheden på holdet og har en dejligt roligt, varm og imødekommende tilgang til samværet med de små. Vi har lært mange nye tegn og får meget ud af at bruge dem med vores søn. I den forbindelse er Laura altid behjælpelig med at vise et tegn, hvis der er et ord man går og mangler. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Signe

Mor til Sylvester