Babytegn & Babyrytmik i Køge

Info og tilmeldning.

Velkommen til en ny verden af kommunikation med dit barn. Dit barns lyst og trang til at fortælle og kommunikere kommer langt før talens evne, så derfor kan vi med babytegn give et redskab hvorved vi bygger bro mellem at ville fortælle og at kunne. Ved at lære babytegn, som er en slags fagter, understøtter og højner vi den sproglige udvikling og barnets selvværd. Det er faktisk også bevist at vores børn får bedre sprog forståelse og højre IQ.


Jeg er certificeret babytegn instruktør, og laver hold hvor jeg underviser forældre og bedsteforældre og babyer i babytegn og rytmik. Jeg laver også foredrag for institutioner, sundhedsplejersker e.l. for booking af foredrag, ring da til mig. Det gør vi via sang, musik og sjov, da indlæringen forbedres når vi har det sjovt og leger os frem. Herunder har jeg samlet mine hold for jer der har lyst. Jeg glæder mig til at vi ses!  


GRATIS PRØVETIME:

Er du i tvivl om Babytegn&Rytmik er noget for dig? Prøv mine helt GRATIS og uforpligtende prøve timer i Køge. Du tilmelder dig via knapperne nedenfor.
Babyer mellem 3-12+ måneder er velkommen til prøvetime med deres forældre. 


Vær OBS på dato og tid.

På et prøvehold, oplever du hvad vi laver på mine hold. vi kommer forbi de klasiske rytmik elementer som fx. rasleæg, tørklæder sang osv. 


Babytegn&Rytmik hold 8-12+ måneder

 Mandage med start 10/01-22:

4 ugers forløb

Pris 495 ,-

Adresse: Vestergade 10, (Baghuset Tville), 4600 Køge

OBS: 8-12+  måneder.

Parkering: På torvet: 1 time, Kvickly: 2 timer, Sankt Gertrud: bruges der app.

offentligt: 600 m fra Køgestation


Babytegn&Rytmik hold 3-7 måneder

Mandage med start 10/01-22:

4 ugers forløb

Pris 495 ,-

Adresse: Vestergade 10, (Baghuset Tville), 4600 Køge

OBS: 3-7 måneder.

Parkering: På torvet: 1 time, Kvickly: 2 timer, Sankt Gertrud: bruges der app.

offentligt: 600 m fra Køgestation