Ammevejledning & Ammekursus i Køge, Roskilde & omegn

Når vi føder vores barn er det næste vi bekymre os om, som regel mad til barnet. uanset om du ammer, eller giver flaske, kan dette være et tema for den første lange tid. 

Amning fylder rigtig meget i vores nye tilværelse, og hvis det er en svær opstart, måske en svær fødsel, så kan det fylde alt i din tilværelse, at få det til at fungere. 

Der er mange ting der kan gøre at amningen går skævt. Ved en ammevejledning med Din fødselsterapeut, ser vi på hele din situation. Jeg afdækker alle de ting jeg skal vide, for at komme med så gode og relevante løsninger til netop dig som muligt og tilbyder ammevejledning i Køge, Roskilde og omegn. Jeg går meget op i at du skal føle sig hørt, set og forstået, der hvor du befinder dig. Dette er en skamfri og fordomsfri zone, hvor jeg vejleder dig i hvad du har af muligheder udfra dine behov og dit energioverskud.

Til vejledning taler vi bl.a. om, fødslens forløb, the golden hour, amningen generelt, sår, smerter, udfordringer, ammestillinger, stramttungebånd, sutteteknik, døgnrytme, trvisel, ting hos mor og meget meget mere.

Jeg sikrer mig at når vi afslutter vejledningen, at du føler dig tryg i den plan og vejledning du har modtaget. Jeg sikre mig at vi er kommet rundt i de ammestillinger du har haft behov for vi justerede og at vi har været hele vejen rundt, for at hjælpe jer bedst muligt.


I min vejledning får du med i prisen en opfølgende email, hvor jeg gennemgår alt vi har snakket, alle de løsninger jeg har nævnt, teknikker, wikis, råd eller ideer. Du skal ikke kunne huske hvad jeg har snakket om, du har nok at se til. læs blot mailen ved lejlighed, så har du alt samlet dér.

14 dages email/sms kontakt. 

(Ved køb af 60 min. opfølgende besøg spar da 20% Her følger der også 14 dages email/sms kontakt med)

KLIENT UDTALELSE FRA AMMEVEJLEDNING

Laura har været en rigtig god støtte i vores ammeforløb. Vi var udfordrede af lav mælkeproduktion, sår, revner og svamp i brystet og havde i 5 dage forsøgt os frem efter bedste evne med sparsom hjælp fra hospitalet og sundhedsplejersken, inden vi søgte hjælp hos Laura. Laura spurgte grundigt ind til hele forløbet og sammen lagde vi en plan for hvad vi skulle gøre fremadrettet. I de følgende uger var vi løbende i kontakt via telefon og mail og Laura var desuden på besøg hos os og tjekkede alle ammestillinger igennem, så vi var sikre på at de fungerede optimalt. Vi har haft stor glæde af Lauras store viden og kærlige opbakning. Efter hver samtale / email / besøg var vi efterladt med fornyet ro og optimisme. Vi kan derfor varmt anbefale Laura og ville ønske, at vi havde kontaktet hende meget før.  

SARAH, MOR FRA AMMEVEJLEDNING I JULI/2021